Behringer X32

145,00 €
Impostos inclosos

Preu per dia de lloguer

La taula de mescles Behringer X32 és un una taula de mescles digital de 32 canals, que pot es usada costat de l'estació de treball digital (DAW) preferida com a controlador. Tenint en compte això, la X32 pot ser usada en esdeveniments en directe, però també per a la gravació de sessions, convertint-la en un dels mescladors digitals més versàtils en el mercat.

La X32 inclou 32 canals amb preamplificadors de micròfon MIDAS, un total de 40 entrades, 25 canals bus d'enviament, 25 faders motoritzats de 100 mm i 16 sortides XLR. En total, aquestes són moltes més entrades i sortides que les que tenen la majoria de la resta de mescladors de mercat en aquest rang de preu. La X32 té una interfície molt fàcil d'interpretar, amb una pantalla TFT de 7 "d'alta resolució i també exhibidors individuals mini LCD per canal.

La X32 Inclou connectors de Native als quals podem accedir des del rack d'efectes virtuals, el qual ens proporciona l'opció de vuit processadors multiefecte. Els següents paràmetres poden ser revisats o editats per cada canal a la X32, a saber: filtres, volum, pane, mesuradors de nivell, equalitzador de quatre bandes, enviaments, retorns i efectes. Totes les automatitzacions de la barreja fetes a la X32 poden ser gravades a través d'un programa DAW que estigui sent utilitzat a temps real via USB o Firewire.

Dos ports AES50 preveuen futures expansions de fins a sis caixes d'escenari Behringer S16, minimitzant la necessitat d'utilitzar massa cables, alguna cosa molt característic en qualsevol ruteo de cables convencional. El sistema de monitorització personal Behringer P16 també pot ser connectat a través d'un port AES50 per a proporcionar una simple configuració i gestió. Totes les sessions poden ser gravades directament mitjançant un pendrive a través del port de gravació USB situat a la part superior de el panell de la X32. També es pot gravar de forma alternativa directament en el sistema DAW del teu ordinador.

La X32 pot controlar-se de manera remota des d'un iPad o un iPhone mitjançant una aplicació gratuïta. A més, aquesta serà una adquisició ben rebuda en el cas dels llocs fixos de treball dels enginyers, ja que ara tindran la possibilitat de moure lliurement al voltant de la sala i, tot i així, seguir tenint control de la X32 de manera remota. Tot el conjunt de la X32 és un mesclador digital extremadament versàtil a un preu imbatible.

Especificacions Behringer X32:

Funció de total recall

32 preamplificadors de micròfon MIDAS

32 canals amb interfície d'àudio amb connexió USB 2.0

40 entrades en total

25 busos en total

8 Retorns estèreo de FX

6 Matrius de barreja amb inserits

6 Grups d'Mute

8 Grups DCA

Enregistrament Multicanal Completa a través de Targetes d'Expansió FW / USB

48-Canals de "Digital Snake" a través dels ports AES-50 de latència ultra baixa

25 faders motoritzats de 100 mm

Interfície d'usuari senzilla amb accés directe

Pantalla TFT a color d'alta resolució de 7 "

Pantalles LCD individuals per canal, DCA i bus

Dinàmica i equalització completes per canal

Virtual FX Rack amb ranures de 8x FX

Potent maneig d'escenes

Gravador incorporat en la unitat flash USB per arxius WAV sense comprimir

Remote Editor Programari per controlar a través d'USB o Ethernet

Controls de canal amplis amb control de seccions definibles per l'usuari

Connexió a sistema de monitorització personal P-16 de BEHRINGER

Sortida digital estèreo AES / EBU i completa implementació MIDI

Súper compacte i lleuger

2100003